Kanger VOCC Coil unit

De Kanger VOCC (vertical organic cotton coils) coils zijn voorzien van een verticale gloeispiraal en een lont van organisch katoen. De smaak van de e-liquid komt zo nog beter tot zijn recht en is daardoor een stuk zachter.
€9.95

* Required Fields

€9.95

For faithful customers, we offer a unique saving scheme which allows you to save towards a discount on subsequent orders. If you have an account, and you place an order, you receive 1 Ferro point for every Euro spent. The points are automatically credited to your EBNferro account. For every 100 points, a € 3.00 discount can be claimed against your next order.

 Delivery within 1-2 working days
De Kanger VOCC (vertical organic cotton coils) coils zijn voorzien van een verticale gloeispiraal en een lont van organisch katoen. De smaak van de e-liquid komt zo nog beter tot zijn recht en is daardoor een stuk zachter. Pas op: Het is van belang om de e-liquid minimaal een paar minuten in te laten trekken, anders verbrand het organische katoen en is de coil niet meer te gebruiken. Hier geven wij dan ook geen garantie op.

Additional Information

Specificaties voor de Kanger VOCC Coil unit

  • Brand Kangertech
  • Number 5 pieces